След продължителна борба с тежко заболяване днес почина общинският съветник

...
След продължителна борба с тежко заболяване днес почина общинският съветник
Коментари Харесай

Почина уважаван учител и общински съветник от Асеновград

След продължителна битка с тежко заболяване през днешния ден умря общинският консултант от Асеновград Иван Чохаджиев. Кметът на града лекар Христо Грудев изрече съболезнованията си към околните на дългогодишния преподавател, другар и сътрудник.

„ Днес ни напусна Иван Чохаджиев – правилен мой другар, извънреден дърворезбар, човек с огромно и благородно сърце, с несравнимо възприятие за комизъм, с потвърдени нравствени добродетели, заслужил уважението на своите близки, другари и съграждани. Казват, че никой не умира в действителност, щом има кой да го помни и обича! Иван оставя след себе си ярък образец за почтено изживян житейски път и безрезервност към семейство и другари! Ще го запомня като добър човек, грижлив татко и надарен експерт! Загубата на такива хора провокира болежка у всички нас! Поклон пред светлата му памет! “, написа в страницата си в обществената мрежа кметът Грудев.

Чохаджиев беше общински консултант общо четири мандата. Деен, проведен и постоянно се застъпваше за справедливостта и положителното. Изключително почитан и скъп, като персона, от всички свои другари и сътрудници. Иван Чохаджиев се лекуваше от тежко заболяване. Днес положението му ненадейно се е влошило и той е изгубил борбата против заболяването.

Погребението ще се състои на следващия ден (11.06.22 г.) от 13:00 ч. в Гробищния парк на улица „ Миньор “, а опелото ще е в църквата „ Света Троица “ от 12:00 ч.

GlasNews изрича откровените си съболезнования на околните и приятелите на Иван Чохаджиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР