След пристигането си в Пловдив, звездата на Formula 1, Дейвид

...
След пристигането си в Пловдив, звездата на Formula 1, Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид Култард вечеря с пловдивски бизнесмени преди мегашоуто в събота

След идването си в Пловдив, звездата на Formula 1, Дейвид Култард и част от екипа на RedBull посетиха комплекс " 7 POINTS " в компанията на пловдивски предприемачи.Те се любуваха на специалитетите на Djanam Steak House Plovdiv ,а единствената дама на масата бе русокосата другарка на водача - Сигрид Силверсан.

След вечерята те се насочиха към Bushido club. И това е единствено за загрявка! Най-популярният пловдивски клуб чака Дейвид Култарди и в събота, когато фантастичният болид RB 7 ще бъде паркиран пред входа на дискотеката и всички почитатели ще могат да си създадат фотоси. Домакините на празненството са организирали welcome drink за всички посетители, които ще копунясват с първенеца на Формула 1.



Както TrafficNews към този момент заяви мегашоуто ще се организира на 25 юни. Там звездата на Formula 1 ще покаже същинската мощност на болид RB 7. Демонстрациите ще стартират в 19 часа и ще продължат 2 часа, а програмата включва обичаните на българската аудитория поп реализатори 100 кила и Маги Джанаварова; Red Bull спортистът, гуру на водните спортове - Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България.

Много атракции ще чакат пристигналите на място- Тематични изложения, Red Bull Shop с обичаните ни артикули от серията Red Bull Racing, ще имате опция за фотоси с болид и продобиване на шапки с автограф от самия Дейвид Култард.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР