След примера за това до какво може да доведе коронавируса,

...
След примера за това до какво може да доведе коронавируса,
Коментари Харесай

Един за всички, всички за Италия

След образеца за това до какво може да докара ковид, който получихме от Китай , като че ли никой не очакваше същият сюжет да се повтори на европейска земя.

Италия обаче сe трансформира в новия епицентър на епидемията, мястото където умират стотици дневно, а други чакат своя ред за животоспасяваща глътка въздух от респираторите. В страната дойдоха лекари от Китай, Русия и Куба, а всички запаси на здравната система са съсредоточени в най-болезнените точки на болестта.

И до момента в който следим в профил по какъв начин COVID-19 взима жертва след жертва в Италия, редица страни по света откриха метод да изразят своята съпричастност както към болните, по този начин и към околните на умрелите. И най-много към лекарите на първа линия.
 Сараево, Босна и Херцеговина

Сараево, Босна и Херцеговина

Десетки известни здания в разнообразни точки на света бяха осветени с цветовете на италианското знаме - зелено, бяло и алено.
 Буенос Айрес, Аржентина

Буенос Айрес, Аржентина

Тази самодейност е подкрепена с молитва целият този призрачен сън да завърши допустимо най-скоро.
 Киев, Украйна

Киев, Украйна

В самодейността се включиха най-вече европейски градове, само че огромната изненада са места като Алепо в Сирия, където военните дейности не стопират, само че човечността и солидарността са непокътнати.
 Алепо

Алепо
 Витлеем, Палестина

Витлеем, Палестина

Дори най-високата постройка в света - Бурж Халифа, изгря в цветовете на италианския трикольор и с обръщение " Ние сме с вас ".

. @BurjKhalifa in Dubai, the world's tallest skyscraper shined tonight with the colours of the Italian flag with "We are with you ", as a sign of solidarity and friendship with Italy in the common challenge to overcome #coronavirus. pic.twitter.com/AbRtLMx77C
— Dubai Media Office (@DXBMediaOffice) March 16, 2020  Снимка 473123

Върху статуята на Исус Христос, която е признакът на Рио де Жанейро, пък бяха проектирани знамената на всички страни, наранени от пандемията с ковид . Какъв по-хубав знак от този, че сме дружно в това тестване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР