След приключване на преброяването ще искаме касиране на изборите за

...
След приключване на преброяването ще искаме касиране на изборите за
Коментари Харесай

Хората на Манолова ще искат касиране на вота

„ След привършване на преброяването ще желаеме анулиране на изборите за кмет на София. “ Това съобщи ръководителят на Инициативния комитет, издигнал Мая Манолова като цивилен претендент за кмет на София, Никола Вапцаров.

„ Пожелах да има открити и почтени избори, по този начин както до момента ние водехме акцията. За страдание обаче, ГЕРБ, в лицето на ръководителя на ОИК Полина Витанова, реши още веднъж да всее подозрения в честността на изборния развой “, изясни Вапцаров.

По думите му той е поискал да влезе в зала „ Арена Армеец “, където сега се броят гласовете от втория тур на изборите в София. Никола Вапцаров е изискал да влезе като ръководител на Инициативния комитет и като представляващ, който упълномощава всички останали представители.

„ Беше ми отхвърлен изрично достъп, като госпожа Витанова съобщи, че съм представляващ, а не представител и би трябвало да упълномощя себе си “, изясни ръководителят на Инициативния комитет на Манолова.

„ Това, съчетано с десетките сигнали за пазаруване на гласове и манипулиран избор, както и фрапантната разлика на екзит половете с данните на паралелното броене, ни дава съображение да считаме, че ГЕРБ манипулират изборния развой “, добави той и съобщи, че това е повода да желаят анулиране на изборите след привършване на преброяването.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР