След приетата с полюсни емоции новина, че модел с хиджаб

...
След приетата с полюсни емоции новина, че модел с хиджаб
Коментари Харесай

Моделът с хиджаб на L’Oreal аут от рекламата след скандал

След признатата с полюсни страсти вест, че модел с хиджаб е част от реклама на артикули за коса , в този момент идва нова изненада. Амена Кхан не за първи път е лице на козметичната марка L`Oreal, само че в този момент съумя да притегли вниманието на целия свят върху себе си.

А, както се случва в множеството сходни обстановки, незабавно се намират хора, които желаят да хвърлят тиня върху блестящия й имидж. И който търси - намира. Наблюдателни консуматори на обществената мрежа Twitter разкрили постове на модела от 2014 година, които са с откровена антиизраелска устременост .

 Модел с хиджаб популяризира артикули за коса
Модел с хиджаб популяризира артикули за коса

Революция или PR трик

По думите на Кхан, Израел е злокобно място, което няма своята самостоятелност. Изказванията й бяха разобличени първо от Аиша Муртад. Тя е съумяла да ги резервира, преди Амена да ги изтрие от профила си.

Веднага се надигна въпроса дали хубавицата е подобаваща да прокламира тъждество и липса на дискриминация . Явно и самата Кхан си е задала този въпрос и отговорът й е негативен.

Публикация, споделена от Amena (@amenaofficial) на Ное 26, 2017 в 12:47 PST

Почти незабавно след експлоадирането на абсурда, моделът сама се отхвърли от присъединяване си в рекламния клип на артикули за коса на L`Oreal . Амена Кхан разгласява своята позиция в Instagram. Тя се разкая за туитовете си и се извини на всички, които са се почувствали наранени.

Насърчаването на разнообразието е една от пристрастеностите й и точно по тази причина се приела рекламната акция. А в този момент сама се отхвърля от нея, тъй като разразилата се дискусия няма да разреши да се реализира стремежи резултат .

Публикация, споделена от Amena (@amenaofficial) на Яну 22, 2018 в 4:24 PST

От козметичната компания обявиха, че почитат нейното решение и одобряват извиненията й. Амена Кхан изтри рекламното видео от профилите си , а клипът ще бъде инсталиран още веднъж без нейното присъединяване в него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР