След превръщането си от актриса в кралска особа Меган Маркъл

...
След превръщането си от актриса в кралска особа Меган Маркъл
Коментари Харесай

Хитрият козметичен трик на Меган Маркъл, за който никой не предполагаше

След превръщането си от актриса в кралска персона Меган Маркъл e направила забавни фешън ходове – някои от тях са взети назаем от принцеса Даяна или Кейт Мидълтън, а до някои е стигнала сама.

Херцогинята на Съсекс се отличава с повърхностно вдигнатата си коса и положителното количество руж, само че се оказва, че тя употребява и трик за обрисуване на устните над естествената им линия , който множеството от нас несъмнено не са забелязвали.

 Меган Маркъл грим Getty

Техниката в действителност не е нищо ново, само че в множеството случаи има неприятна известност , най-много с помощта на неособено красивия метод за използването ѝ през 90-те години.
 7 суперсили против стареенето на твоята кожа се сплотяват в новия крем на Kiehl`s! Edna предлага 7 суперсили против стареенето на твоята кожа се сплотяват в новия крем на Kiehl`s!
Напоследък обаче този способ се употребява по-незабележимо, с цел да накара устните да наподобяват по-пълни, само че без прибавяне на цвят.

Така и Меган ползва трика толкоз внимателно, че спомагателната интервенция съвсем не се вижда , а носи натурален тип.

По този мотив звездният гримьор Ники Уолф споделя по какъв начин да създадем устните си по-обемни без да наподобяват изкуствено – вижте препоръките му в галерията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР