След премиерата си през далечната 1994 г. легендарното Криминале на

...
След премиерата си през далечната 1994 г. легендарното Криминале на
Коментари Харесай

Криминале оживя 22 години след премиерата си

След премиерата си през далечната 1994 година именитото " Криминале " на Тарантино безусловно оживя, по време на специфична Jameson Cult Film Club прожекция в арт пространството на ДНК в Националния замък на културата. В продължение на няколко часа залата се трансформира в сцена на същинска гангстерска война, а дузина от паметните подиуми от лентата бяха разиграни онлайн от специфичен актьорски състав.

Страхотен еластичен грим, костюми и жестове, които копираха едно към едно режисьорските решения на Тарантино, накараха почитателите на " Криминале " да се почувстват като част от снимачния екип на именитата лента. По време на прожекцията сцените " онлайн " се разиграваха на няколко разнообразни местоположения, като измежду 400-те, съумели да се снабдят с предложения за извънредното събитие, се разходиха двойниците на Брус Уилис, Ума Търман, Харви Кайтел и Самюъл Джаксън.

Най-запалените киномани пък не пропуснаха да преброят на глас всички 265 пъти, в които в лентата се загатва " fuck ", a най-запалените членове на Jameson Cult Film Club поседнаха за минута на алените кожени диванчета на ресторант " Джак рабит тънък " - именита локация от " Криминале ", за чийто фон Куентин Тарантино отделя над 150 000 $. В края на паметната прожекция бе загатнато и какво тъкмо е скрил именития режисьор в куфарчето на Джулс. Съдържанието остава загадка и за в този момент е известно единствено на щастливците, участвали на прожекцията.

Да се насладят на неповторимия поп-арт кино жанр на Тарантино дойдоха и куп известни персони измежду които Стефан А. Щерев, Биляна Петринска, Любен Дилов, Камен Алипиев, Косьо Лунгов, Ясен Зердев, Гери Турийска, Прея, Драгомир Коцев – Шошо и други Все още се пази в безспорна загадка кое ще е идващото заглавие в поредицата на Jameson Cult Film Club, като името на новата лента ще стане ясно в идващите месеци, а киноманите би трябвало да внимават, с цел да не пропуснат шанса да се снабдят с покана за събитието.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР