След премиерата на последния си студиен албум 11:11 през май

...
След премиерата на последния си студиен албум 11:11 през май
Коментари Харесай

Колумбийският певец Малума ще излезе за първи път пред българска публика

След премиерата на последния си студиен албум " 11:11 " през май тази година, колумбийският артист Малума идва в България с концерт, част от международното му турне, с което ще обиколи страни от Европа, Северна и Южна Америка. Изявата му в софийската зала " Арена Армеец " ще бъде на 10 юли от 20 ч.

В новия си албум 25-годишният реализатор има взаимни планове с едни от най-големите международни поп звезди, като Шакира и Рики Мартин. Той съдържа 16 песни, от които станалата шлагер HP. До този миг тя е с над 450 млн. гледания в You Tube от публикуването ѝ през май тази година.

Освен песните от новия си албум, Малума ще показа на българските си фенове и няколко нови версии на едни от най-известните си шлагери.



Хуан Луис Лондоньо Ариас, както е същинското име на артиста, е роден в колумбийския град Меделин. От дете се занимава с музика, а през 2012 година подписва контракт със Sony Music Colombia, които продуцират и издават първия му студиен албум Magia. В момента той е един от най-разпознаваемите латино реализатори в света и кумир измежду тийнеджърите.

Прякорът си Малума сформира с първите две букви от първите имена на майка си Марли, татко си Луис и сестра си Мануела.

Билети за събитието могат да се намерят в мрежата на Ивентим и онлайн тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР