След прекъсване от две години журналистът Васил Иванов, който сега

...
След прекъсване от две години журналистът Васил Иванов, който сега
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев поканил Васил Иванов от "Канал 3" в Нова тв

След спиране от две години журналистът Васил Иванов, който в този момент работи в " Канал 3 ", се връща в Нова телевизия, поканен персонално от притежателя Кирил Домусчиев. Това се схваща от известие на Нова телевизия.

Медиата дава обещание на феновете си, че от септември той ще " разобличава незаконни схеми за корупция, обири и измами ".

Ден откакто приключи договорите на проверяващите публицисти Генка Шикерова и Миролюба Бенатова, малкия екран оповестява, че договорът на Иванов ще е авторски. В началото на месеца се разбра, че " Нова телевизия " е предложила и на Шикерова и Бенатова смяна в трудовите взаимоотношения - те да създават продукция, която след това да оферират на малкия екран, само че до съглашение очевидно не се е стигнало.

Иванов напусна Нова телевизия със скандал през април 2017 година след 14 година работа там. Тогава той съобщи, че си потегля поради систематична цензура и избра " Шоуто на Слави ", предавано в конкурентната Би Ти Ви, с цел да опише, че продуцентът Дарина Сарелска серпантина негови следствия и упорствала да не се пускат материали против кметове след локалните избори през 2015 година Би Ти Ви обаче не излъчи предаването, а Трифонов и Иванов го " преиграха " на конференция.

По-късно Сарелска също напусна Нова, само че Иванов не се върна. Първоначално той говореше, че има покана от " Шоуто на Слави ", само че праз август 2017 година проработи за " Канал 3 ".

Васил Иванов бе създател и продуцент на предаването " Разследване " по " Нова телевизия ". Във визитката му на уеб страницата на медията той показан и като притежател на редица награди, измежду които " За свободата и бъдещето на пресата ". През април 2006 година пред дома на Иванов бе подложен гърмеж, при чието експлоадиране нямаше потърпевши хора, причинителят не е оголен. През 2005 година в негово следствие за схеми на нотариуси с издаване на пълномощни за коли той трансферира колата на тогавашния основен прокурор Никола Филчев на оператор от " Нова телевизия ".

От днешното известие на " Нова " се схваща, че в малкия екран се връща и някогашният й креминален кореспондент Тина Ивайлова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР