След прекарани две години в период на ранен достъп, Everspace

...
След прекарани две години в период на ранен достъп, Everspace
Коментари Харесай

EVERSPACE 2 ще предложи открит свят и над 70 часа геймплей

След прекарани две години в интервал на ранен достъп, Everspace 2 е подготвена да направи дълго чаканата си премиера. Това стана мотив GamingBolt да потърси за изявление Майкъл Шейд, един от създателите и изпълнителен шеф на Rockfish Games.

Промените, които е направило студиото по играта спрямо разновидността ѝ от Kickstarter и влизането ѝ в Early Access са в действителност големи. Почитателите на първата игра надали ще се разочароват, тъй като звездният екшън, който Rockfish преди шест години си е тук, само че дружно с него, Everspace 2 ще предложи голям брой ролеви детайли в един богат открит свят и голям пакет със наличие. Наистина голям.

„ В хода на няколко огромни обновления и голям брой по-малки, ние добавихме нови звездни системи, глави към историята, озвучаване и странични задачи, съпровождащи персонажи, кораби, загадки за решение, оръжия, провокации, поддръжката за контролери HOTAS/HOSAS, локализация за спомагателни 11 езика и още доста неща. Това, което първоначално беше 12 часа усъвършенстван геймплей, понастоящем се показва в близо 70 часа геймплей и предвиждаме да включим още наличие при старта на играта “, изяснява Шейд. Той добавя, че интервалът на ранен достъп, видеодневниците, които са разгласили от време на време и противоположната връзка, която са получавали от общността са се оказали основни в работата по играта. Самата тя ще се явява осъществена визията за първата, игра, която Rockfish не са съумели да овеществят преди най-много поради финансови ограничавания. И още за продължителността на играта. Шейд изяснява, че играейки прецизно акцията и нищо друго ще е едно, само че завършвайки всички действия и задачи, обхождайки всичко, което ще може да се обходи, ще е нещо напълно друго.

„ Придържайки се към главната сюжетна линия с минимално проучване на средата и няколко от страничните куестове би лишило тридесетина часа. Едно цялостно довеждане докрай, в което играчът изследва всяка от стоте и повече зони, които сме основали, завършването на всяка странична задача и решаването на всички налични загадки, както и всичко друго, което ще намерите в галактиката ще ви отнеме повече от 90 часа “, споделя Шейд.

Everspace 2 излиза за Windows, macOS и Линукс, за Steam Deck, както и за сегашното конзолно потомство на шести април.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР