След преглед на екип на Спешна помощ бихме казали, че

...
След преглед на екип на Спешна помощ бихме казали, че
Коментари Харесай

Шефът на СДВР с последни новини за екшъна в „Овча Купел“

След обзор на екип на Спешна помощ бихме споделили, че здравословното му положение е положително, дори доста положително. За психическото му положение не мога да кажа. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. Комисар Георги Хаджиев в ефира на bTV във връзка екшъна с барикадиралия се мъж в столичния квартал „ Овча Купел “.

Припомняме, че мъжът се бе барикадирал повече от 20 часа, откакто бе създал няколко изстрели.

От Столична дирекция на вътрешните работи с изключителни разкрития за драмата в "Овча купел " ОБЗОР

„ Не е оказал опозиция. В такива обстановки детайлът на изненадата е в наш плюс. До колкото имам информация от сътрудниците, в този миг е бил на компютъра – работил е “, посочи Хаджиев.

„ Радвам се, че този случай го разрешихме без никакви проблеми и за двете страни “,. разяснява още той.

По думите му сходен случай е имало през 2015 година в заведение за бързо хранене. Намесват се сътрудниците от 7-мо РПУ и тогава с изключение на револвера, са открити железен бокс и хладно оръжие.

„ В този случай приказваме за газово оръжие. Всяко едно лице, без значение от психическото му положение би могло да си закупи такова оръжие. То не е било записано. Говорим за административно нарушаване. Глобите не са доста огромни, до 500 лева Говорим за газово оръжие, не огнестрелно. Би могло да има единствено обгаряния “, разяснява комисар Хаджиев.

Извънредни вести за драмата в "Овча купел "

Той изясни и реда, какво се прави с такива хора.

"При такива случаи ги настаняваме с Центъра за психологично здраве за 30 дни, след което ги пускаме. Има сестра, само че не поддържа с нея контакти. Съпругата му е умряла през декември предходната година, може и това да е отключило това държание. Изключително мъчно се комуникира с такива хора ",коментира още шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР