След представянето на биографичната книга на Паро Никодимов С ЦСКА

...
След представянето на биографичната книга на Паро Никодимов С ЦСКА
Коментари Харесай

Никодимов: Говорих с Гриша Ганчев, той е наясно, че още не е достоен конкурент на Лудогорец

След представянето на биографичната книга на Паро Никодимов " С ЦСКА в сърцето " - най-успешният треньор в историята на " алените " приказва по настоящите тематики пред сътрудниците от " Канал 3 ".

" Аз съм приказвал с Гриша Ганчев и той е наясно, че би трябвало още да надгради, с цел да бъде заслужен съперник на Лудогорец. Сега публиката ни изисква, само че не трябва да се заблуждаваме или да си затваряме очите. Лудогорец е с една концепция по-добър тим от ЦСКА, въпреки че от време на време с огромно предпочитание и воля можеш да пребориш подобен противник. Ние си ги изпуснахме в Разград, макар че играхме с човек по-малко, а и Светослав Дяков падна по този начин за аления картон, като че ли е убит. Такива симулации от капитана на тима не са хубави, малко по-мъжки трябваше да се държи. Тя успеха си е победа, само че би трябвало да пристигна със спортсменско държание ", разяснява Никодимов.

 Представяне на книга за Аспарух Никодимов @@@

" ЦСКА и Левски са равностойни. Макар и напоследък да бяхме малко по-силни, това не се видя в полуфинала за Купата на България. Да, в него ни липсваха някои играчи, само че съгласно мен един тим като ЦСКА не може да зависи от двама или трима футболисти. Италианците са известни с това, че първо мислят за отбраната, а напред - каквото стане ", добави Паро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР