След предизборния милиционерски героизъмЦел на МВР акцията - сплашване на

...
След предизборния милиционерски героизъмЦел на МВР акцията - сплашване на
Коментари Харесай

Кметът на с. Бата: Рашков продължава да манипулира

След предизборния милиционерски подвиг
Цел на Министерство на вътрешните работи акцията - заплашване на хората

„ Изненадан съм от изказванията на Бойко Рашков, само че за жалост ръководеното от него министерство продължава да нагнетява напрежение и да манипулира публичното мнение”. Това съобщи през вчерашния ден кметът на поморийското село Бата Георги Георгиев.

По-рано денем Бойко Рашков похвали милиционерските дейности на подчинените му да арестуват човек без каквото и да е причина и разгласи, че против кмета на Бата имало формирани две досъдебни производства. „ Няма защо да му се извиняваме”, сподели служебният Министерство на вътрешните работи началник.

„ Нямам повдигнати обвинявания. Имам едно, а не две досъдебни производства. То е обвързвано с изборите на 4 април, а не с тези на 11-ти юли, поради които бях задържан”, сподели още кметът Георгиев. Преди дни, особено за читателите на „ Труд”, той описа в детайли по какъв начин е бил задържан на 8 юли и без обвинявания прокиснал часове наред зад решетките. И изиска най-малко за опрощение за претърпените стрес и оскърбление.

„ Акцията против мен имаше единствената цел да бъдат сплашат хората в село Бата, с цел да не излязат да гласоподават свободно на 11 юли. Ще не преставам да диря правата си, които бяха потъпкани”, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР