След предаването на изтребителите на Украйна, по принцип, остават малко

...
След предаването на изтребителите на Украйна, по принцип, остават малко
Коментари Харесай

Готова ли е Русия за Момента на истината?

След предаването на изтребителите на Украйна, по принцип, остават малко стъпки по пътя на ескалация: влизането на кораби от НАТО в Черно море и предаването на тактическо нуклеарно оръжие на Киев. След това следва пряк спор Русия - НАТО.

Размислил съм и по този въпрос. Ако на процедура позволяваме всичко това, имам поради на първо място доставките на все по-съвременни оръжейни системи, може би желаеме да доведем обстановката до подобен степен на напрежение, с цел да решим въпроса с тях дефинитивно. Подразбира се, по какъв способ и с какво оръжие.

Може би Западът би трябвало да се провали изцяло, с цел да имаме съображение да достигнем до Берлин, както през 1945 година? Въпреки това, предвид на следвоенния интервал, би трябвало да достигнем до Лондон, като най-малко.

Може би Турция би трябвало да взе участие в спор, с цел да може по-късно да вземем Босфора и Дарданелите? Тази премия се измъкна от нас по време на Първата международна война поради революцията.

Дали има граници на СВО на международната карта за най-висшото военно-политическо управление на страната или Русия няма граници на никое място?

И вторият, неприятният вид. Няма стратегическо схващане за границите и ескалацията. Просто оставихме обстановката да се развие. И в действителност не е ясно къде ще ни води ориста при подобен метод. И се опитваме да се възстановим тактически в непознат сюжет - сюжетът на Съединени американски щати и Англия.

Да се надяваме, че англосаксите ще се осъзнаят? Мисля, че е безпричинно. Ще натискат с цялостна мощ. Тъй като за тях рисковете не се основават с думи, ние към момента не подхващаме дейности срещу основателите, уредниците и модераторите на спора - Вашингтон и Лондон.

От друга страна, основният въпрос даже не е в това, че сега не подхващаме никакви дейности против Съединени американски щати и Англия. А в това по какъв начин ще действаме, в случай че пристигна време да използваме последния мотив, тъй като различен избор няма да има. Няма ли нашето, дано кажем, сдържано държание, да повлияе на този Момент на истината?

Обаче, в случай че постоянно резервираме решимостта и при избрани условия сме подготвени да използваме последния мотив, значи сме подготвени да поемем стратегическата самодейност когато и да е.

И Западът не трябва да се лъже от нашия външен пацифизъм и сдържано държание. Просто чакаме момента, с цел да ударим по-тежко и по-болезнено.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР