След появилите се информации, че мерките в борбата с коронавируса

...
След появилите се информации, че мерките в борбата с коронавируса
Коментари Харесай

Лудогорец привиква чужденците на юруш

След появилите се информации, че ограниченията в битката с ковид у нас ще бъдат разхлабени и при започване на май несъмнено ще може да се тренира. Информациятта е предадена от "Меридиан мач ".

Лудогорец прикани незабавно всичките си чужденци да се завърнат. Още нощес в Разград чакаха треньора Павел Върба, а в околните дни би трябвало да дойдат и всички легионери, които бяха освободени и избраха да заминат по родните си места.

В Бразилия сега са Марселиньо, Вандерсон и Рафаел Форстър, Жоржиньо е в Португалия, Талеб Тауата и Дан Битон отпътуваха за Израел, а Драгош Григоре се прибра в Румъния, където брачната половинка му го подари с второ дете.

Всички чужденци на Лудогорец ще изкарат наложителна карантина от 14 дни, откакто се завърнат в България. Те обаче ще получат специфични стратегии, по които да се готвят, с цел да не изостават от другите си съотборници. Останалите чужденци на 8-кратните първенци избраха да останат в България и те ще могат да се включат незабавно в груповите занимания, когато те бъдат позволени.

Единствената въпросителна в лагера на Лудогорец е към Вандерсон, който си потегли за Бразилия с целия си багаж. Неговият контракт изтича на 30 юни и той най-вероятно няма да го възобнови. Футболистът обаче е чакан наложително в България, най-малкото, с цел да се оформят документите по окончателната му разлъка с клуба. "Орлите " не възнамеряват раздялат с нито един различен футболист, а на тези с изтичащи контракти ще бъдат препоръчани нови.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР