След повече от година далеч от тренировките и професионалния тенис,

...
След повече от година далеч от тренировките и професионалния тенис,
Коментари Харесай

Серина Уилям със запомнящо се завръщане на корта

След повече от година надалеч от тренировките и професионалния тенис, Серина Уилямс още веднъж е там, където се усеща най-добре - на корта. Тя направи завръщането си на тенис шампионата в Париж и рестартира повече от добре кариерата си - с победа.

Последният път, когато видяхме тенисистката на корта, без през януари 2017 година, а през септември стана майка за първи път. След сложна бременност и още по-трудно раждане, Уилямс съумя да насочи вниманието към себе си в един напълно нов аспект - персоналния си живот.

Мачовете и успехите останаха на назад във времето за малко, изместени от женитба, бебе, автобиографичен филм и редица прочувствени изповеди. Но от няколко месеца Уилям интензивно приготвяше своето завръщане, което към този момент е реалност.

Победата й не провокира такава изненада и толкоз мнения, колкото спортната й форма и екипът, който избра да носи. Серина се появи на корта с черно прилепнало боди и незабавно провокира асоциации с Черната котка.

С типичния си хъс и порив към победа, Уилямс съумя да победи против съперника си, а по-късно и в обществените мрежи. Именно там се развихри полемика по отношение на външния й тип.

Can we all just appreciate that this woman had a baby 9 months ago!! I’ve got no kids and I wouldn’t be able to pull this jumpsuit over my ankles

С черното боди, комбинирано с червен колан в региона на кръста, Серина несъмнено съумя да се отличи от останалите състезателkи, заложили на поли и потници в нежни цветове. Но нейният избор на облекло не е по никакъв начин инцидентен, а по-скоро алегоричен.

Уилямс разяснява пред USA Today, че то този метод изпраща обръщение към всички майки, които са минали през сложна бременност, само че са се завърнали и се борят интензивно и за своето място.

Тенисистката желае да им вдъхне убеденост и кураж, че щом тя може, значи и те могат. " Не може да ме успехите, в случай че нося костюм на Жената-котка, нали? ", пита риторично тя.

Принцесата боец на тениса споделя още, че не стопира да живее в своя свят на мечти. Тя постоянно е желала да бъде супергерой и в този момент е намерила своя метод да го реализира, написа Guardian. Освен това, костюмът й вдъхва нужната доза убеденост. И очевидно реализира стремежи резултат под формата на победа. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР