След повече от една година очакване и няколко отлагания на

...
След повече от една година очакване и няколко отлагания на
Коментари Харесай

Продажбите на холографския смартфон RED Hydrogen One стартират на 2 ноември при цена $1295

След повече от една година очакване и няколко отлагания на презентацията, RED е подготвена да показа своя преуспяващ смарт телефон Hydrogen One . От 2 ноември тази година американските мобилни оператори Verizon и AT&T стартират продажбите на устройството при цена $1295 при изискване на подписан контракт .

Смартфонът Hydrogen One е оборудван с „холографски“ 5,7-инчов екран с резолюция 2560х1440 пиксела. Производителят акцентира, че посредством потреблението на нови нанотехнологии е допустимо плавното прекосяване от 2D режим в холографски режим с доста зони, както и към 3D изображения и игри. За потреблението на 3D опциите не са нужни специфични очила и каквито и да било други помощни средства. И още, в смарт телефона се употребява профилиран логаритъм, трансформират стерео звука в многоканално аудио.

От останалите механически характерности можем да се спрем на процесора Snapdragon 835, 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск. Налични са скенер за пръстови отпечатъци, USB Type-C порт, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо и акумулаторна батерия с потенциал 4500 mAh. Има и порт за включването на спомагателни модули.

RED Hydrogen One има четири камери, по две от двете страни. Това са стерео камери с опция за снимане на H4V холографски изображения и видеа. Очакваме първите мнения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР