След повече от десетилетие отсъствие, в телевизионния ефир се завръща

...
След повече от десетилетие отсъствие, в телевизионния ефир се завръща
Коментари Харесай

Култовото предаване „Сладко отмъщение“ за завръща в ефира на NOVA

След повече от десетилетие неявяване, в телевизионния ефир се завръща едно от най-забавните и известни излъчвания – скритата камера „ Сладко възмездие “ . Риалити предаването започва по NOVA от с богат боеприпас от шеговити номера и впечатляващ лист с „ жертви “ измежду известните персони у нас.

„ Сладко възмездие “ още веднъж ще предизвика родните звезди да изиграят основната роля във същински кино сюжет, без даже да подозират какво се случва. Предаването ще предложи заплетени сюжети, които ще провокират мощни страсти, поръчани от околните на жертвата. Награда още веднъж ще има – статуетка „ Златен шаран “, този път дело на художника Стефан Петров.

Предаването е емблематично за продуцентска компания Глобал Груп като първата продукция за компанията с премиера в народен ефир през 2000 година Създадено е по концепция на Магърдич Халваджиян и Влади Априлов, който с изключение на създател е и негово лице в три от петте излъчени сезона.

„ Сладко възмездие “ се трансформира в цялостен шлагер по това време, когато беше доста съвременно да се вършат скрити камери. Тогава направихме дружно 3 сезона и 130 скрити камери. Идеята да го възродим е на Маги, а аз просто не можах да му откажа! Това е най-успешната скрита камера правена в миналото у нас “, споделя Влади Априлов, които с изключение на, че е режисьор и основен сценарист на новите епизоди, още веднъж ще бъде водещ на предаването. Сценаристи на непредвидените занимателни сюжети са още Иван Ангелов и Борис Борисов.

Не пропускайте да разберете кои ще са първите звездни герои в „ Сладко възмездие “ и какво ще им се наложи да преживеят от 5 март, 22.00 ч., в ефира NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР