След повече от 15 часа блокада в сградата на бившия

...
След повече от 15 часа блокада в сградата на бившия
Коментари Харесай

НСО оцени като опасно и провокативно поведението на медицинските сестрите

След повече от 15 часа обсада в постройката на някогашния Партиен дом, която продължава и сега, от НСО разпратиха изказване по случая.

В текста се споделя, че постройката е охраняема от НСО обект

" Служителите на Националната работа за защита поставиха неимоверни и продължителни старания по оправдателен и съгласно персоналното достолепие на участниците в протестната демонстрация метод да ги склонят към разговор и съдействие. Изразяваме надълбоко страдание, че тези старания не трансформираха настройката на протестиращите, като в същото време изрично отхвърляме изказвания за проявено принуждение по отношение на тях ", показват от НСО.

Реакцията на чиновниците на Националната работа за защита по обезопасяване на лицата е била подхваната след толерантен и деликатен разбор на държанието на протестиращите и е била предизвикана само от съображения за ограничение на рисковете за техния живот и здраве и от очевидно рисково за самите тях провокативно държание.

С риск за живота си и макар отявлената опозиция, чиновниците на НСО извършиха по единствения вероятен метод своя дълг и предотвратиха нелепа покруса, декларират още от НСО.

Началникът на НСО бригаден военачалник Красимир Станчев сервира дълбока признателност на чиновниците, които способстваха за това обстановката да не се развие до драматичен излаз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР