След повече от 10 години съвместен живот Чанинг Тейтъм и

...
След повече от 10 години съвместен живот Чанинг Тейтъм и
Коментари Харесай

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се разделят


След повече от 10 години взаимен живот Чанинг Тейтъм и Джена Дюан оповестиха в обществените мрежи за раздялата си.

Те бяха една от най-стабилните двойки в Холивуд. И все пак след 9 години брак Чанинг Тейтъм и Джена Дюан взеха решение да сложат завършек на връзката си. Всеки един от тях в обществените мрежи разгласява известие, с което анонсира новината. "Има нещо, което бихме желали да споделим с вас ", се споделя в текста. "Ние живеем в прелестно време, само че е и време, когато истината може бързо да се трансформира в" различни факти".

След това встъпление двойката изяснява аргументите за раздялата им.

"Решихме да се разделим с обич. Влюбихме се преди доста години и имахме вълшебно премеждие. Абсолютно нищо не се е трансформирало във връзка с любовта, която имаме, само че любовта е красиво премеждие, което през днешния ден ни води по разнообразни пътища. Нямаме никаква загадка и безпощадна причина за решението си - единствено двама най-хубави другари, които осъзнават, че е време да се освободят и да си оказват помощ да водят живот, колкото е допустимо по-щастлив. Ние ще останем семейство и постоянно ще бъдем любящи родители за Евърли. Няма да вършим спомагателни мнения по този въпрос и авансово ви благодарим за зачитането на нашата цялост. Изпращаме доста обич до всички".

Двамата щяха да отпразнуват десетгодишния си брак през идната година. Но животът реши друго.

През 2006 година Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се срещат на снимачната площадка на кино лентата "В ритъма на танца". Това е обич от пръв взор. След три години буйна връзка, двамата вземат решение да се оженят и да посрещнат дребната Евърли. Тя се ражда на 31 май 2013 година Любящи родители и интернационалните звезди Чанинг Тейтъм и Джена Дюан имаха всичко, с цел да са щастливи. Само преди няколко дни двойката бе забелязана дружно с щерка си на "Kids Choice Awards". И това е доказателство, че фамилията им постоянно ще е преди всичко. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР