След постигането на пробив в предварителните сондажи за нова голяма

...
След постигането на пробив в предварителните сондажи за нова голяма
Коментари Харесай

Голяма новина от Берлин! Меркел обяви това, което цял свят чакаше!

След постигането на пробив в предварителните сондажи за нова огромна коалиция в Берлин, канцлерът на Федерална Република Германия и водач на Съюза (ХДС/ХСС) Ангела Меркел даде обещание федералното държавно управление, което ще се опита да сформира, да работи за „ ново начало “ на Европа, предават международните осведомителни организации.

„ Светът ни чака - имаме потребност от ново начало в Европа. Свежият старт за Европа също е ново начало за Германия ", съобщи Меркел след финала на над 24-часовия рунд на договаряния сред водения от нея политически блок и социалдемократите на Мартин Шулц

Повече от 24 часа след началото на последния кръг на предварителните сондажи за нова огромна коалиция, в Берлин е реализиран пробив. Предстои потвърждаването на постигнатите резултати от водачите на ХДС, ХСС и ГСДП, които са систематизирани в документ с размер от 28 страници, заяви по-рано през днешния ден националният всекидневник Die Welt, представен от " Фокус ".

Съгласно информацията, публикувана на този стадий, Съюзът (ХДС/ХСС) и ГСДП са постигнали съглашение за ограничение на броя на одобряваните бежанци в Германия. Годишно техният брой не трябва да надвишава диапазона сред 180 хиляди и 220 хиляди души, разкриват източници на изданието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР