След последното си гостуване у нас, през 2016 г., Енрике

...
След последното си гостуване у нас, през 2016 г., Енрике
Коментари Харесай

С четири нови хита идва Енрике Иглесиас за четвъртия си конерт у нас

След последното си посещение у нас, през 2016 година, Енрике Иглесиас направи още четири международни шлагера. Duele El Corazon, Subeme La Radio и най-новите – El Baño и Move To Miami, ще звучат на 6 ноември в " Арена Армеец “, когато звездата идва за четвъртия си концерт в София.

Програма е наречена All The Hits Live и, както си проличава от заглавието, ще разпали феновете на модерния латино тон със 100% шлагери. Новото шоу е и с нова театрална продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, с помощта на техниката от най-ново потомство.

От началото на 2018 година изпълнителят изнесе серия от изцяло разпродадени концерти в цяла Европа, мина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон, 45 000 билета бяха изкупени единствено за шоуто в Тел Авив.

През септември 2010 година беше първият концерт на Енрике Иглесиас в София, на поляна в парка. През пролетта на 2016-а той направи усъвършенствана и още по-вълнуваща версия на концерта си от 15 декември 2015, състоял се още веднъж в " Арена Армеец “. Звездата се появи на сцената с едвам 50 минути забавяне, за разлика от предишния път, когато екзалтираните почитатели го чакаха близо два часа след оповестеното начало. И двата пъти чакането си струваше поради всеки момент от 120-минутното шоу, в което имаше от всичко по доста – доста музика, доста почитатели на ръба на нервността и доста обич, която Енрике раздаваше от самото начало.

Със сигурност, датата 14 май 2016 година ще остане незабравима за Нели и Иван от Пловдив. Заради тях Иглесиас, както самичък той сподели, влезе в ролята на свещеник и оказа помощ на двамата да се сгодят пред погледите и бурните аплодисменти на 15 000 индивида. Малко по-рано, посредством афиш, Иван помоли Енрике да му помогне да предложи брак на приятелката си от сцената. Докато Иван се обясняваше на Нели, звездата ги снимаше с таблет… Своеобразната " венчавка “ приключи с осъществяване на Stand By Me (от репертоара на Бен Кинг).

Това сантиментално 15-минутно спиране на шоуто не бе единствената изненада на вечерта. Енрике Иглесиас сервира ненадейно самопризнание: " Предишния път не бях в изключително добра  форма, а ти – България, заслужаваш най-хубавото! “. Някой в залата надали се е усъмнил, че Енрике е дал най-хубавото от себе си, а огромното му испанско сърце едвам побра цялата обич, с която го обсипваха – от самото начало не спря да се снима с феновете си, приемаше играчки и букети от тях, скачаше като малко дете и не спираше да се усмихва. Епизод 4 от срещата с него следва на 6 ноември 2018 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР