След последните слаби резултати на Манчестър Юнайтед под ръководството на

...
След последните слаби резултати на Манчестър Юнайтед под ръководството на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо става треньор на Манчестър Юнайтед?

След последните слаби резултати на Манчестър Юнайтед под управлението на Оле Гунар Солскяер, спекулациите за неговото бъдеще не стопират. Според разнообразни източници управлението на 20-кратния първенец на Англия търси интензивно негов евентуален заместител.

Като такива се показват имената на Зинедин Зидан, Антонио Конте и... звездата на отбора Кристиано Роналдо.

" Виждам Роналдо като треньор на настоящия си тим. Това ще стане до 18 месеца! Изборът му ще е натурален сега, в който спре с футбола. Ако Юнайтед завоюва Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп, Солскяер евентуално ще остане. Но в случай че това не се случи, мисля, че ще има нов треньор.

Убедих се в изказванието си от момента, в който видях по какъв начин Кристиано дава инструкции на тима от треньорската пейка в последните минути на мача с Йънг Бойс в Шампионската лига.

Ако усеща, че би трябвало да дава инструкции от пистата, е нужно да го оставят да го прави. Няма нищо неприятно в това, а Солскяер би трябвало да го одобри. Вече сме виждали Роналдо на Европейското състезание през 2016 година да управлява отбора от скамейката. Момчето ще бъде треньор, уверен съм в това “, приключи изрично Тим Шерууд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР