След последните епизоди на риалити предаването Ергенът хейтът заля Виктория

...
След последните епизоди на риалити предаването Ергенът хейтът заля Виктория
Коментари Харесай

Виктория Капитонова помъдря: "Да разчиташ на мъже или на себе си?"

След последните епизоди на риалити предаването " Ергенът " хейтът заля Виктория Капитонова. Рускинята провокира толкоз отрицателни мнения в обществените мрежи по собствен адрес, че сигурно към този момент няма човек, който не е чувал за нея. Злобата ѝ несъмнено я направи доста известна. Всичко това си има и своята цена.

 Instagram

Виж още: Секси студентка: Джулиана Гани се похвали с кадър от дипломирането си

Заради отношението ѝ към Александра и пиянските изцепки девойката натрупа доста черни точки и сега надали има човек в България, който да ѝ симпатизира. По една или друга причина обществените мрежи на Капитонова бяха хакнати  - съгласно нея самата това е дело на злонамерена офанзива от хакери, само че съгласно почитателите самата тя си ги е махнала, с цел да се избави от непрестанните нападки. 

 Instagram

Виж още: Правили ли са нещо Виктор и Бонбонова? Миньончето проговори и за " другарството " с Александра

В предаването напълно намерено Виктория разясняваше тематиката за мъжете, дамите и парите. Тя искрено съобщи, че е меркантилна и мъжът до нея би трябвало да я гледа надали не като принцеса. След всичките разногласия рускинята още веднъж засегна в новия си Instagram профил тази тематика. " Да разгадавам на мъже или на себе си? Придържам се към третото: да мога да върша всичко сама, само че да разрешавам на втората ми половинка да се показва и да прави подвизи. Малки, огромни - всевъзможни, единствено и единствено да се усеща значим и нужен. И, несъмнено, в следствие ще му благодаря за помощта. "

 instagram

Изображение: https://www.instagram.com/victoria_kapitonovaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР