След последната церемония на розата Блага остана без заветното цвете

...
След последната церемония на розата Блага остана без заветното цвете
Коментари Харесай

Грубо се изгавриха с Блага в Ергенът

След последната гала на розата Блага остана без заветното цвете и си потегли oт " Ергенът " само че не и преди да изпадне за следващ път изпадне в нервен припадък, породен от възприятие ѝ за непълноценност.

Момичетата бяха поканени на групова среща от Виктор, като единствената нежелана там се оказа Блага. Още до момента в който четеше поканата, която по някаква странна и иронична орис се озова в нейните ръце, момичето със слабите нерви избухна в неукротим рев, до момента в който изброяваше имената на останалите и безутешно търсеше своето измежду тях.

" Виктор разруши сърцето ми ", хлипаше тя. " Писна ми да давам всичко от себе си, да се разпределям като за последно и все да съм недооценена ", ревеше с глас тя.

Останалите участнички скочиха да я успокояват, само че без резултатно.



" Няма по-тъжен миг за мен. Имам потребност от мощна прегръдка и някой да ми каже, че всичко ще е наред. Този някой е на среща с други 6 дами, тъй че просто би трябвало да съм мощна като всякога. ", нареждаше Блага.

Докато прочувствената Благовеста ронеше сълзи край басейна напълно сама, Виктор се появи и лабилната плеймейтка писна още по-силно, написа Блиц.

" Аз си мислех, че ще се зарадваш, а ти ревеш ", закачи се с нея той.

" Сега е от благополучие ", продължи с прочувствения изблик тя и въпреки всичко излезе на сантиментална среща с Виктор, която приключи с посещаване на ресторанта, в който останалите дами се вихриха в кухнята, с цел да сготвят за среща с Ергена, на която за тяхно злощастие отиде самата Блага. Дамите, които бяха на груповата среща, бяха повече от ядосани и разочаровани и не одобриха добре решението на Ергена.



По време на последната Церемония на розите и за най-голяма изненада напусна тъкмо Бонбонова, за която ударът беше двоен. Тя освен бе единствената на самостоятелна среща с Виктор, само че и по време на вечерята Блага му призна, че е влюбена в него. За нейно страдание той обаче и отвърна без да се бави, че не може да показа възприятията ѝ.



Както можеше да се чака, тя одобри извънредно прочувствено своето овакантяване и сподели мощни думи:

" Защо Господ не ме обича? Защо в никакъв случай не се получава? Искам да умра! ", промълви през сълзи тя.

По мотив изгонването на Благовеста се изрече Виктория Капитонова: " Според мен Виктор постъпи доста мъжки, тъй като вместо да бави Благовеста, напряко ѝ сподели, че няма по какъв начин да отговори на възприятията й ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР