След последната среща на Хари с кралица Елизабет II, той

...
След последната среща на Хари с кралица Елизабет II, той
Коментари Харесай

Принц Хари разказа за срещата с кралицата

След последната среща на Хари с кралица Елизабет II, той споделя, че кралицата е била „ в страхотна форма “ и прибавя, че желал да се увери, че тя е „ предпазена “ и има „ верните хора към нея “.

Той и брачната половинка му Меган посещават кралицата и се срещат с принца на Уелс в Уиндзор. Визитите се случват в четвъртък, откакто са долетяли от вкъщи си в Съединени американски щати. Посещават кралицата преди отпътуването им до Хага в Холандия, където участват на Игрите на непобедимите.

За първи път двойката е забелязана дружно, на обществено место от тази страна на Атлантическия океан, в продължение на две години.

Хари споделя пред шоу на NBC за срещата му с кралицата, че: „ Да бъдеш с нея беше ужасно, просто беше толкоз прелестно да я видя, тя е в страхотна форма. Тя постоянно има ужасно възприятие за комизъм, когато приказва с мен, само че аз желая да се уверя, че е предпазена и е заобиколена от верните хора. Меган и аз пихме чай с нея, тъй че беше доста прелестно да я посетим, само че домът за мен в този момент е в Щатите и се усещам на място там “.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР