След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата

...
След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата
Коментари Харесай

Брад Пит: Елитни педофили управляват света, илюминати движат секс трафика с деца в Холивуд!

След последната поредност от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на казуса с педофилията в Холивуд. Оказва се, че артистът, който е деец в шоубизнеса, персонално е бил очевидец на тъмната страна на развлекателната промишленост, написа ШОУ в новия си брой, представен от БЛИЦ.

„ Цялата телевизионна и кино промишленост се върти към привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в Съединени американски щати и оттатък страната, както и във висшите обществени и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд желае да прави филми? Това е просто непряк артикул: всичко е за пари и по-важното, за власт и надзор!”, шокира Пит.

И прибавя: „ Хората, които ръководят Холивуд, ръководят Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които ръководят педофилските кръгове, същите ръководят и света, а всичко стартира от Холивуд. Децата желаят да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите желаят да видят децата си във филмите и ще създадат всичко, с цел да ги създадат известни”.

А на въпрос за какво мрежите на елита са избрали тъкмо Холивуд, артистът е безапелационен: „ Заради родителите. Това е американската фантазия – да бъдеш прочут. И родителите биха създали всичко, с цел да създадат децата си такива. Срещали ли сте в миналото майки на дете артист? Те са в действителност луди! Такъв жанр облаги са лесни и това не се отнася единствено за филмите, а и за музиката, малкия екран, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за слава”.

Според звездата децата са употребявани като политическа валута до момента в който родителите си затварят очите с вярата тяхното поколение да оглави идната ранглиста.

„ Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за основната роля, и може би към 100 от тях се показват добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв вид, който ръководи телевизионната мрежа.

Тя популяризира кино лентата и вложителят ще завоюва доста пари, когато стане шлагер. Човекът от малкия екран в никакъв случай не би споделил нещо неприятно за кино лентата, тъй като вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва към политици и банкери... Това са подмолни игри с деца, които са като разменна монета.”

Брад Пит има мъчно минало с тайните общества, откакто изтече видео на някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения.

Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше праволинеен в изявлението си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на абсурда със половото принуждение над деца, който включва „ доста авторитетни фигури”, които са под чадъра на политически водачи от върха.

За Ууд абсурдът в Холивуд е по десетобалната система, сходен на този с Джими Савил във Англия, в който някогашната телевизионна звезда, който е имал близки връзки с английското кралско семейство, не е единствено сериен педофил, злоупотребил безусловно със стотици деца, само че и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.

RTL смъкна тв шоу поради срамни разкрития

Д-р Фил разкрива в телевизионното си шоу педофилски кръг на елита дружно с избягалата жертва Кендал. Но единствено няколко дни след излъчването на изданието шоуто му беше спряно от холандската медия RTL. Въпреки че шоуто се излъчва в продължение на петнадесет години, медията отхвърля да уточни друга причина за свалянето му от екран с изключение на „ смяна в програмната схема”, направена от продуцентите на шоуто.

По време на шоуто, което бе излъчено предишния месец, бегълката от детския трафик, известна просто под името Кендал, разкрива цялата скица на елита за педофилия, включваща глави на мощни корпорации и високопоставени политици на върха на политическия хайлайф. Кендал споделя още, че като дете е пътувала по целия свят с частен аероплан по ВИП събития, като даже е имала личен гримьор и стилист, с цел да наподобява „ красива” за „ клиентите”.

След като е прекарала съвсем целия си живот в пленничество, тя рядко е гледала телевизия или е имала достъп до интернет, само че в този момент споделя, че непрекъснато вижда по малкия екран мъжете и дамите, на които е била продавана. Единственият човек, който може да ме отбрани от тях, е „ индивидът, който ме притежава” - той ми сподели по какъв начин да се самоубия вярно с револвера ми”.

По думите й е била продадена от личните си родители за живот на полово иго и е била полово измъчвана „ още преди да може да говори”. Откакто шоуто е излъчено по малкия екран, се популяризира като вирус по целия свят.
Хората стартират да се разсънват и да осъзнават, че секстрафика на деца е действителност и води началото си от най-високите етажи на властта. Дълго време множеството хора си мислеха, че елитните кръгове в половия трафик са просто конспирационна доктрина, само че историята на Кендал разкрива истината, която доближава до огромен брой хора.

В Холандия има зараза от случаи на педофилия от високопоставени хора от елита, в това число кмет и чиновник на правораздаването, които са били призовани в съда от хипотетични жертви на детски полов трафик. Холандското педофилско общество неотдавна оспори присъдата на Върховния съд над тяхната организация, потвърждавайки, че възбраната на тяхната пропедофилска група е нарушаване на свободата на словото.

Путин към Тръмп: Ще стартираме да назоваваме имената им!

Руският президент е сложил ултиматум преди срещата си с американския си сътрудник.

"Трябва да се разобличат елитните педофилски кръгове във Вашингтон”, в противоположен случай Русия ще стартира да „ посочва имена”, предизвести съветския президент. "Подкрепата на педофилията като част от политиката на Съединени американски щати е световен проблем, който би трябвало да бъде изкоренен. Това равнище на неетична корупция би трябвало да бъде спряно, а ние имаме средствата да го създадем, в случай че държавното управление на Съединени американски щати не желае това”. Русия няма да се огъне и да разреши на Запада да й наложи „ псевдолиберални ценности”, декларират от Кремъл.

Въпросът за злоупотребата с деца наподобява е нещо, което за Путин е от извънреден приоритет. По-рано тази година той наложи цялостна възбрана съветски деца да бъдат осиновявани от американски жители поради разразилата се зараза от педофилия, заразила Съединените щати.

Източник: epicenter.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР