След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата

...
След последната поредица от арести на педофили в Калифорния филмовата
Коментари Харесай

Брад Пит: Елитни педофили управляват света

След последната поредност от арести на педофили в Калифорния филмовата звезда Брад Пит направи шокиращи разкрития за дълбочината на казуса с педофилията в Холивуд.

Оказва се, че артистът, който е деец в шоубизнеса, персонално е бил очевидец на тъмната страна на развлекателната промишленост, написа " ШОУ " в новия си брой.

" Цялата телевизионна и кино промишленост се върти към привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в Съединени американски щати и оттатък страната, както и във висшите обществени и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд желае да прави филми? Това е просто непряк артикул: всичко е за пари и по-важното, за власт и надзор! ", шокира Пит.

И прибавя:   " Хората, които ръководят Холивуд, ръководят Америка   и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали?

Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които ръководят педофилските кръгове, същите ръководят и света, а всичко стартира от Холивуд. Децата желаят да се снимат във филми, или по-правилно е да се каже, че родителите желаят да видят децата си във филмите и ще създадат всичко, с цел да ги създадат известни ".

А на въпрос за какво мрежите на елита са избрали тъкмо Холивуд, артистът е безапелационен: " Заради родителите. Това е американската фантазия – да бъдеш прочут. И родителите биха създали всичко, с цел да създадат децата си такива. Срещали ли сте в миналото майки на дете артист? Те са в действителност луди! Такъв жанр облаги са лесни и това не се отнася единствено за филмите, а и за музиката, малкия екран, шоубизнеса. Реално родителите продават душите на децата си за популярност ".

Според звездата  децата са употребявани като политическа валута  до момента в който родителите си затварят очите с вярата тяхното поколение да оглави идната ранглиста. " Един от тези (от елита) купува някой филм. Хиляди деца се явяват на кастинг за основната роля, и може би към 100 от тях се показват добре. И тогава се появява някоя нахална мама, която би направила всичко за ролята. След това детето попада при някакъв вид, който ръководи телевизионната мрежа. Тя популяризира кино лентата и вложителят ще завоюва доста пари, когато стане шлагер. Човекът от малкия екран в никакъв случай не би споделил нещо неприятно за кино лентата, тъй като вложителят знае какво е направил той с това малко дете. Същото се случва към политици и банкери... Това са подмолни игри с деца, които са като разменна монета. "

Брад Пит има мъчно минало с тайните общества, откакто изтече видео на някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли. В него тя разкрива жестоките ритуали на илюминатите в Холивуд с човешки жертвоприношения. Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше праволинеен в изявлението си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на абсурда със половото принуждение над деца, който включва " доста авторитетни фигури ", които са под чадъра на политически водачи от върха.

За Ууд абсурдът в Холивуд е по десетобалната система, сходен на този с Джими Савил във Англия, в който някогашната телевизионна звезда, който е имал близки връзки с английското кралско семейство, не е единствено сериен педофил, злоупотребил безусловно със стотици деца, само че и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР