След поредната раздяла водещият на Преди обед Александър Кадиев отново

...
След поредната раздяла водещият на Преди обед Александър Кадиев отново
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев му прости изневярата и му разреши да се прибере

След следващата разлъка водещият на " Преди обед " Александър Кадиев още веднъж се събра с майката на детето си. Салса танцьорката Таня Тончева го бе изгонила от живота си след папарашки фотоси в " Уикенд ", на които артистът бе сниман с друга жена.

Голяма заслуга за събирането на артистичната двойка имала Катето Евро. Тя била доста привързана към снаха си, която сбъдна съкровената ѝ фантазия да има внучка. Актрисата съумяла да убеди Таня, че двамата със Сашо би трябвало да се помирят в името на детето. " Не мога да пребивавам с различен мъж, само че желая да е по-сериозен и по-отговорен ", аргументирала се снахата. Катето дала обещание да поговори с него. Водещият пък решил да я послуша и измолил амнистия от властната си половинка.В знак на помирение цялото семейство дружно с Катето Евро отпрашили на морска отмора. " Най-хубавото място, на което можем да бъдем, е да сме дружно ", написа в обществените мрежи Таня и разгласява фотоси от фамилната им почивка.

Съвсем неотдавна Кадиев искрено призна, че не желае да подписа брак с екзотичната пловдивчанка, защото не бил уверен, че е срещнал точната за себе си жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР