След поредната раздяла водещият на Преди обед Александър Кадиев отново

...
След поредната раздяла водещият на Преди обед Александър Кадиев отново
Коментари Харесай

Жената на Сашо Кадиев прости изневярата: Не мога да живея с друг мъж, но искам да е по-отговорен!

След следващата разлъка водещият на „ Преди обед ” Александър Кадиев още веднъж се събра с майката на детето си. Салса танцьорката Таня Тончева го бе изгонила от живота си след папарашки фотоси в „ Уикенд ”, на които артистът бе сниман с друга жена.

Голяма заслуга за събирането на артистичната двойка имала Катето Евро. Тя била доста привързана към снаха си, която сбъдна съкровената й фантазия да има внучка. Актрисата съумяла да убеди Таня, че двамата със Сашо би трябвало да се помирят в името на детето. „ Не мога да пребивавам с различен мъж, само че желая да е по-сериозен и по-отговорен ”, аргументирала се снахата. Катето дала обещание да поговори с него. Водещият пък решил да я послуша и измолил амнистия от властната си половинка.
В знак на помирение цялото семейство дружно с Катето Евро отпрашили на морска отмора. „ Най-хубавото място, на което можем да бъдем, е да сме дружно ”, написа в обществените мрежи Таня и разгласява фотоси от фамилната им почивка.

Съвсем неотдавна Кадиев искрено призна, че не желае да подписа брак с екзотичната пловдивчанка, защото не бил уверен, че е срещнал точната за себе си жена. „ Не мога да кажа, че съм разкрил точния човек за мен. С Таня сме дружно от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва ”, шокира с признанието си артистът. Показателно за връзките им бе, че Таня бе изтрила всички свои фотоси със сина на Катето Евро в обществените мрежи. Според осведомени с бурните фамилни връзки, Таня мъчно преглътнала думите на Кадиев. „ Живеем без брак от 6 години. Дори и да мисли, че не съм дамата на живота му, за какво го споделя обществено? ”, ядосвала се пред техни общи другари снахата на звездата от „ Оркестър без име ”.

Слуховете, че връзката на Сашо и Таня е на приливи и отливи от дълго време циркулират в артистичните среди. Отношенията в артистичното семейство се обтегнали грубо напролет. Папарашки фотоси в „ Уикенд ”, на които тв звездата искрено флиртува със закусана млада брюнетка в закънато заведение в Южния парк, се оказали капката, която преляла чашата. Според осведомени, момичето е формалната държанка на Кадиев, с която той има връзка от към година.

Самата Таня е споделяла, че със Сашо нееднократно са имали остри спорове и тя се изнасяла от вкъщи им. „ Когато се скараме, бързо си групирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни нормално ми става мъчително и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си показва да пребивавам с различен мъж ", разказвала е брюнетката за бурната си връзка с артиста. Тя не крие, че с него постоянно стигали до спорове – най-вече поради битовизми. „ Споровете ни пораждат главно в случай че не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е доста значимо – дамата е длъжна да прави тези неща. Когато има гозба и всичко е подредено, нещата са розови. В противоположен случай стартират едни драми... ”, признавала е хореографката.

Двамата постоянно се спречквали и поради видеоигрите, към които водещият бил привързан. Досущ като някой младеж, той всеки ден с часове висял пред компютъра и играел разнообразни авантюристичен игри.

През последните 2 месеца Кадиев все по-често бе забелязван в столичния квартал „ Манастирски ливади ”. Актьорът постоянно е засичан да пазари хранителни запаси в супермаркетите. „ Или си е купил апартамент в квартала, или посещава някого ”, разясняват локалните. Любопитна детайлност е, че злополуката с тир, която водещият претърпя напълно неотдавна, е била в региона на „ Манастирски ливади ”. Обясненията на Кадиев, който се отърва незасегнат, само че със смачкани ламарини на маздата, бяха, че злополуката се случила точно до момента в който отива на работа. Този факт разкри, че водещият не е нощувал в родния си дом в Кокаляне, където живееше с Катето Евро, Таня и дребната Катерина, а най-вероятно е бил при любовницата. Най-накрая обаче влюбчивия артист и тв водещ се върна при фамилията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР