След поредицата от слаби резултати тимът на Барселона надигна глава

...
След поредицата от слаби резултати тимът на Барселона надигна глава
Коментари Харесай

За 15 минути на терена Меси заслужи място в 11-те на кръга

След поредицата от слаби резултати отборът на Барселона надигна глава в миналия 9-и кръг на Ла Лига, само че не същото може да се каже за Реал Мадрид. Шампионите си върнаха първото място след 4:2 над Севиля, а “белите” от столицата се изложиха още един път - 1:2 против Леванте вкъщи. Голямата вест е обвързвана с травмата на Лионел Меси, който счупи лакътя на дясната си ръка и ще пропусне към 6 мача. Аржентинецът изкара към четвърт час на терена, само че за това време съумя да вкара един гол и да подаде за различен, с което си заслужи място в “Идеалния състав” на кръга на Sportal.bg . От съотборниците му там попада и Луис Суарес, който записа същото - попадение и голове пас.

Сред отличените са и двама от героите на Леванте, които победиха на “Сантиаго Бернабеу”. Това са създателят на първия гол Хосе Моралес и вратарят Ойер, който имаше сериозна конкуренция в лицето на Марк-Андре тер Стеген, отличил се с няколко значими намеси против Севиля.

Реал загуби, само че Марсело се показа доста мощно по левия фланг и това няма по какъв начин да бъде пропуснато.

Нападателят на Еспаньол Борха Иглесиас се радва на място в офанзива паралелно до Суарес и Меси, откакто с два точни изстрела донесе успеха с 2:0 над Уеска и изкачи тима си до трето място.

Вижте и другите отличници съгласно нас и коментирайте:  Примера дивисион 9 кръг, събота 20 октомври  Барселона 4:2краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР