След поредица раздели и събирания, Михаела Филева окончателно е зарязала

...
След поредица раздели и събирания, Михаела Филева окончателно е зарязала
Коментари Харесай

Михаела Филева се впусна в нова любовна афера

След поредност раздели и събирания, Михаела Филева дефинитивно е зарязала рапъра Павел и е заживяла с така наречен публицист Димитър Калбуров.

Свалката сред двамата била от преди цяла година, само че чак в този момент певицата намерила сили дефинитивно да постави завършек на остарялата обич, с цел да се отдаде на новата. Михаела и Димитър се срещнали още при започване на 2017-а около присъединяване на изпълнителката в Пощенска кутия за приказки, където постоянно се четат произведения на Калбуров.

Между двамата незабавно пръхвръкнали искри, а напролет на предходната година стана ясно, че Мишето е зарязала формалното си гадже Павел, написа Уикенд. Тогава се заприказва, че рапърът ѝ е поставил рога с друга брюнетка.

Говори се, че в действителност първата, която е изневерила, е била Филева. Тя не устояла на изкушението на чаровния Калбуров. Оказало се обаче, че остарялата обич на певицата към сътрудника ѝ дълго не хванала наслойка.

През лятото те имаха общо турне и колкото и да се опитвали да поддържат връзка единствено на сцената, не се получило. Искрите сред тях още веднъж почнали да пламтят и двамата решили да рестартират връзката си.

Именно тогава Калбуров написа едни от най-прочувствените си любовни текстове, за които се твърди, че са въодушевени от хубавата Михаела. Въпреки всичко тя и писателят не прекъсват контактите си, с помощта на взаимните си участия в Пощенска кутия за приказки.

Нещо повече – въпреки да има връзка с Павел, през лятото стройната хубавица споделя, че на нощното си шкафче държи книга на Калбуров, без която не заспива. Тя по този начин и не се почувствала щастлива с рапъра.

Че любимката на Графа се е събрала с писателя, се заприказва към средата на януари, когато тя показа на страницата си във Facebook фотография, пусната от него. На фотоса се виждат краката на мъж и жена, които четат. Тогава обаче връзките сред двамата към момента не са били доизяснени. Днес те към този момент споделяли общо жилище.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР