След поредица от преживявания, предизвикателства, социални каузи, силни приятелства и

...
След поредица от преживявания, предизвикателства, социални каузи, силни приятелства и
Коментари Харесай

Емоции и равносметки във финала на TopQueen

След поредност от прекарвания, провокации, обществени дела, мощни другарства и персонални истории, стана ясна победителката в уеб риалитито със обществено обръщение. С голяма поддръжка от почитателите, чаровната Гери Петкова сe трансформира в „ Любим ангел на България “ .

Спечелената премия тя е избрала да подари на Националния дарителски фонд за подкрепяне на деца потърпевши при пътнотранспортни катастрофи. Гери избира тъкмо този фонд, предизвикана от персонална драма обвързвана с нейния другар, а и тъй като счита, че децата са нашето бъдеще.
 риалити NOVA
”С наслада оповестявам, че освен завоювах риалитито TopQueen, само че съм и лице на Националния дарителски фонд за подкрепяне на деца, потърпевши при ПТП към БЧК! Благодаря на всички мои почитатели, които гласоподаваха за мен, тъй като вие ме направихте победител, само че истината е, че ние всички сме спечелили! Което и момиче да беше спечелило уеб риалитито, сумата от 2 500 лева отива при нуждаещи се. Всяка идея е еднообразно значима! Благодаря! “, показа Гери в персоналния си профил в Instagram.
 Гери Петкова NOVA-->
В последния епизод на риалитито девойките си припомниха занимателните и прочувствени моменти, обществените дела, в които взеха присъединяване, както и персоналните си изповеди по време на приключението TopQueen. Зад каква идея застава всяка една от тях? Вижте във.

За избирането на „ Любим ангел на България “ в блестящото риалити с изключение на феновете, своя глас дадоха и менторите във всички задания по време на формата. Коя е фаворитката на всеки един от тях и каква е реакцията на победителката? Вижте вълнуващия финален епизод на TopQueen, извънредно във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР