След поредица от грешни и неверни твърдения, изговорени в медиите

...
След поредица от грешни и неверни твърдения, изговорени в медиите
Коментари Харесай

Предизборен дебат за Младост: Aрх. Русев хвърли ръкавицата към ГЕРБ

След поредност от неверни и погрешни изказвания, изговорени в медиите от претендента на ГЕРБ Мария Илиева, кметът на регион Младост арх. Румен Русев, който все още е претендент от Политическа партия АТАКА, кани кандидата на ГЕРБ на открит спор за бъдещето на региона, предават от пресцентъра на АТАКА.

Мария Илиева беше претендент на ГЕРБ и на частичните избори през 2016 година, когато ги изгуби още на първи тур.

“Разговорът за бъдещето на Младост върви в посока на доста обещания без явен проект за тяхното осъществяване. Чета в медиите по какъв начин други претенденти си приписват заслугите на решените от мен проблеми в региона. Последният подобен беше за застрояването на пет междублокови пространства.

Това ме изумява, защото персонално съм внесъл отчета в Столичен общински съвет.

Гражданите на Младост заслужават да излезем пред тях очи в очи. За мен това е елементарно, тъй като всеки ден съм измежду тях като кмет към този момент съвсем 2 години”, съобщи арх. Русев.

Той насочи покана към претендента на най-голямата партия да показа своята стратегия, само че освен като лист от обещания, а с осъществяването малко по малко, като съобщи подготвеност самият той да опише в елементи пред жителите на региона идващите си дейности.

Арх. Румен Русев извършва длъжността кмет на регион на Младост съвсем две години, като беше назначен от Столична община, когато всички останали политически партии абдикираха. Той успокои напрежението, внесе ред в администрацията и реши 5 от най-скандалните проблеми с терени сред блоковете.

Младост е кварталът, разтърсван от най-големите кавги в София за последните четири години. Само за последния мандат бяха заменени 3 районни кмета.
Арх. Русев прикани неведнъж да се спрат опитите с ръководството на региона, тъй като от това страдат най-много жителите на Младост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР