След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана

...
След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана
Коментари Харесай

Днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори, каза Слави Трифонов

След поредност от безумни, глупави и унизителни обрати, през днешния ден стана ясно, че най-вероятно, разумно и с облекчение отиваме на избори. Това написа във Facebook водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

Според Трифонов, идващият мандат ще отиде в „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ).

" Тях, изцяло разумно, никой няма да ги поддържа. Третият мандат, в който и да отиде - той ще го върне, и по този начин, напълно вярно, отиваме на избори ", написа Трифонов.

Според него " има хора, на които това не им харесва, само че това са хора, които се опасяват от избори, което напълно разумно значи, че се опасяват от демокрацията ".

Слави Трифонов декларира още, че " тази мъка завърши и, забележете, тя не беше обидна единствено за участниците, а беше най-много обидна за хората, които, с изключение на наблюдаващи, са и гласоподаватели ".

" Уважаеми хора, български жители, безусловно съм сигурен, че вие заслужавате почитание, признателност и най-много заслужавате напълно друга политическа класа, която в този момент се надявам да си изберете на идващите избори, добавя Слави Трифонов.

" Гласувайте с разсъдък, бъдете умни, с цел да бъдете мощни. Вие сте на ход! ", написа още Трифонов.

По-рано през днешния ден препоръчаната за министър председател от ГЕРБ-СДС, че ще внесе писмо в Народното събрание, че отдръпва кандидатурата си за министър-председател. ГЕРБ няма да взе участие в договаряния за втори мандат, сподели на брифинг на ГЕРБ вицепремиерът и външен министър в оставка Габриел.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР