След поражението от Сасуоло отборът на Интер вече гледа напред.

...
След поражението от Сасуоло отборът на Интер вече гледа напред.
Коментари Харесай

Интер вече се оглежда за заместник на Кансело

След провалянето от Сасуоло тимът на Интер към този момент гледа напред. Работата по трансферния пазар в клуба ще стартира след седмица, когато сезонът ще е завършил. В момента спортният шеф на “нерадзурите” Пиеро Аузилио се оглежда за подобаващи футболисти, които да подсилят състава на Лучано Спалети. Тъй като откупуването на Жоао Кансело от Валенсия наподобява съвсем невероятно (35 млн. еверо, които испанският клуб не е податлив да намали), Интер към този момент търси негова опция.

Inter, Cancelo si allontana Lunin in prestito al Bologna https://t.co/hg9YOXoYm5 pic.twitter.com/JxY9VzHw87
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 13 май 2018 година
През последните няколко дни се появиха информации, че наставникът на гранда от Милано е провел диалог с футболиста на Рома Алесандро Флоренци. Италианският национал към момента не е преподписал контракта си с “вълците”, който изтича през лятото на 2019-та. От Интер обаче са набелязали и други имена за поста десен бранител, наблюдавайки изявите на Нелсон Семедо от Барселона и бранителя на Атлетико Мадрид Томас Партей. Последният може да играе и като централен бранител, което ще даде спомагателна алтернатива на Спалети в отбрана.

Valencia Won’t Give Inter A Discount On Joao Cancelo https://t.co/0TlorADFxS pic.twitter.com/aNUqMzXRH5
— SempreInter.com (@SempreIntercom) 10 май 2018 година
Вчера Аузилио удостовери, че бранителят на Лацио Стефан де Фрай е първото ново попълнение за Интер. Холандският бранител отхвърли да преподпише контракта си с “орлите” и от идващия сезон ще играе на " Джузепе Меаца ". За сигурен нов трансфер може да се смята и украинският вратар Андрей Лунин. 19-годишният пазач пази цветовете на Заря и е считан за един от най-големите гении на поста си. Планът на Интер е да преотстъпи Лунин в тима на Болоня за две години, където да натрупа опит, преди да размени към този момент застаряващия Самир Ханданович. Серия А 37 кръг, събота 12 май  Интер 1:2краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР