След получен сигнал е проведена специализирана полицейска операция на територията

...
След получен сигнал е проведена специализирана полицейска операция на територията
Коментари Харесай

Спипаха двама в момент на кражба на пропан-бутан от товарен автомобил

След получен сигнал е извършена профилирана полицейска интервенция на територията на областите Сливен и Бургас. В акцията са взели участие чиновници на Икономическа и Криминална полиция при ОДВМР – Сливен и сътрудниците им от Бургас.

На адрес в Сливен, в миг на прекачване на пропан-бутан от товарен автомобил /цистерна/ са арестувани двама мъже – на 50 и 45 години, от Айтос и Бургас.



При осъществените процесуално – следствени дейности било открито, че масата на транспортното средство е надвишена и в него има към 9 000 литра пропан бутан повече. От товарния автомобил, благосъстоятелност на 45 - годишния, са конфискувани бележник и пари, имащи отношение към противозаконната му активност.



В хода на следствието била тествана и бензиностанция в Айтос, където била открита друга цистерна, с близо 5000 литра газ, обвързвана с легална цистерна за газ, от която се зареждали коли и битова газ. Иззети са проби от горивата за проучване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по документиране на цялостната незаконна активност на двамата продължава под управлението на прокуратурата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР