След подаден сигнал на телефон 112 служителите на МВР са

...
След подаден сигнал на телефон 112 служителите на МВР са
Коментари Харесай

Ново Зверство! Тежък Рецидивист Ром Нападна Млад Български Военен С Брадва!

След подаден сигнал на телефон 112 чиновниците на Министерство на вътрешните работи са издирили и задържали нападателя им. По случая е формирана инспекция, а нападателят е арестуван за 24 ч. в Районното ръководство на МВР-Казанлък.

Задържаният е Йордан Пенев. Лицето е от ромски генезис и досега има над 20 престъпни регистрации - голям брой обири, измежду които обири с взлом; хулигански прояви, измежду които и нанасяне на междинна телесна повреда; възпрепятстване на органите на властта и няколко влезнали в действие присъди. Има данни, че той е причинител на още 11 закононарушения, за които се чака да му бъдат повдигнати обвинявания, се споделя още в известието на МО.

Случилото се става единствено няколко дни, откакто братя роми пребиха боен командос край село Войводиново. Това провокира остра реакция от министъра на защитата Красимир Каракачанов, който съобщи, " че ромите са станали доста нагли ". Заради това му изявление против него беше подаден сигнал в Комисията за дискриминация, а редица ромски организации му желаеха оставката.

Нападението над командоса провокира антиромски митинги във Войводиново. Ромски митинги пък се чакат в София.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР