След победи съответно над Ботев Враца и Локомотив Пд, Славия

...
След победи съответно над Ботев Враца и Локомотив Пд, Славия
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Етър е фаворит срещу нас

След победи надлежно над Ботев Враца и Локомотив Пд, Славия и Етър си осигуриха среща за финалния плейоф за седмото място. Болярите на два пъти към този момент завоюваха против столичния отбор, и Златомир Загорчич знае мощните страни на съперника.

„ Добър тим, който демонстрира положителни игри през този полусезон под управлението на Балъков. Това, което демонстрират като игра е, че те са любимец в този мач. Ще се опитаме да ги изненадаме с нещо ново и да излезем краен победител”, показа Златомир Загорчич в предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT.

Славия към момента няма гол във вратата на Христо Иванов през този сезон, до момента в който Етър победи един път типичен и един път минимално през акцията „ белите”.

„ Ще се опитаме да играем тактически оптимално съсредоточено. Както и доста дисциплинирано”, добави Загорчич.

През седмицата Красимир Балъков беше разгласен за селекционер на националния тим. Той към този момент разгласи разширения лист за идните срещи. Място в него откри полузащитникът на Славия Янис Карабельов.

„ Янис заслужава да е в националния след показаното през целия сезон”, добави Загорчич.

При триумфа над Ботев Враца Загорчич беше изпъден, по тази причина остава въпросът, по какъв начин ще се компенсира неналичието на треньора на Славия против Етър.

„ Говорим си цяла седмица за това, играчите, които ще излязат на терена да са оптимално съсредоточени. Убеден съм, че по този начин ще спечелим мача. Дарко Тасевски и Ради Кирилов към този момент са с травми, само че има още време, ще влизат в придвижване. Иска ми се доста повече да демонстрираме. Надявам се идващият сезон да е по-различен, желая да играем в евротурнирите”, приключи наставникът на „ белите”.

Първият мач във финала за 7-о място е на 20 май, понеделник, от 20.00 часа, а вторият ще се състои на 23 май, четвъртък, със същия начален час. Срещите ще бъдат излъчени по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Всичко най-интересно преди, по време и след дуелите можете да прочетете на GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР