След победата над Република Южна Африка с 3:0, тенисистите ни

...
След победата над Република Южна Африка с 3:0, тенисистите ни
Коментари Харесай

Шанс за тенисистите - гостуват на Нова Зеландия в плейофите за Купа Дейвис

След успеха над Република Южна Африка с 3:0, тенисистите ни се приближиха на една крачка от класиране за Световна група I на Купа " Дейвис ", импровизирано международно състезание за мъжки тимове.Изтегленият  чоп за плейофите за влизане отреди нашите да гостуват Нова Зеландия през 2023 година Мачовете би трябвало да се проведат на 3-4 или 4-5 февруари, като изборът на съответните дати е право на домакина. Това ще бъде първа среща на отбора ни с новозеландците, а в сходна обстановка разпоредбите на шампионата плануват семейството да се дефинира с чоп. 
Останалите вероятни съперници на България бяха надалеч по-класни - Япония, Еквадор, Бразилия, Индия, Румъния, Израел, Перу, Мексико, Украйна, Турция и Пакистан.
Без подозрение жребият бе благоразположен към нашите тенисисти, защото първата ракета на новозеландците Аджийт Рей се намира на 684-а позиция в международната класация на сингъл. Останалите членове на тима на Нова Зеландия са Киранпал Пану (№717), Исак Бикрофт (№1019), само че и двама с впечатляващо класиране на двойки - Майкъл Винъс (№7 ) и Артьом Ситак (№118).>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР