След победата над Бенковски с 4:0 в Бяла треньорът на

...
След победата над Бенковски с 4:0 в Бяла треньорът на
Коментари Харесай

В Спартак вече са на вълна Верея. Отборът тренира на лампи утре в Балчик и само на естествена трева до мача за Купата

След успеха над Бенковски с 4:0 в Бяла треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров и всички футболисти към този момент са на вълна Верея. Както е известно, двата тима ще се срещнат в 1/16-финален мач за Купата на България на 27 септември (четвъртък) от 19 часа в Балчик. 

Според регламента при тъждество в постоянното време, следват две продължения по 15 минути и при ново тъждество в тях, спечелилият ще бъде избран след дузпи.

„ Доволен съм, че бързо взехме решение мача в Бяла и през второто полувреме пробвахме вид за игра против Верея ”, сподели за „ Петел ” Енгибаров, който през днешния ден ще шпионира по телевзията бъдещия им противник в срещата му с Дунав от 15 часа в Стара Загора.

Както е известно, Верея още веднъж се води от Небойша Лекич, който се завърна на поста след напускането на Людмил Киров.

Енгибаров разкри, че до дуела със заралии Спартак ще се приготвя единствено на естествена трева – на следващия ден от 19 часа ще тренира на електрическо осветяване в Балчик, с цел да свикне с терена, а във вторник и сряда предстоят две занимания в Аксаково.

„ Срещу Верея няма какво да губим и може единствено да спечелим. Те са в елита, само че нашият коз ще е 12-ият ни състезател – публиката. Убеден съм, че ще дойдат доста почитатели от Варна, стадионът ще се изпълни и ще се получи футболен празник ”, добави Енгибаров.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР