След по-малко от седмица стартира Световното първенство по футбол, което

...
След по-малко от седмица стартира Световното първенство по футбол, което
Коментари Харесай

Колко ще ни струва да посетим Русия, дни преди старта на Световното по футбол

След по-малко от седмица започва Световното състезание по футбол, което за първи път ще се организира в Източна Европа. И макар че България няма да взе участие, сигурни сме огромна част от мъжете и не толкоз огромна от дамите, се вълнуват и го чакат с неспокойствие. В кои градове ще се играят мачовете, какви са цените на самолетните билети и хотелското настаняване малко преди старта на шампионата, описват специалистите от eSky.

Дори броени дни преди началото на шампионата, могат да се купят преференциални самолетни билети до Москва , като цената за двупосочен билет, пряк полет, стартира от 243 евро. Ако пък изберете да летите за някой съответен мач, който няма да се организира в столицата има 2 разновидността. Или да се лети до Москва и от там да се придвижите до съответния град, или да изберете полет до този град. Билетите до Казан и Самара в интервала на шампионата стартират от 376 евро за двете направления, а до Ростов на дон от 382 евро.

Ако пък желаете да гледате мача за третото място или полуфиналът в Санкт Петербург и да кацнете там, цените на билетите стартират от 249 евро .

Ако сте от почитателите, които следват обичания си тим в другите градове, можете да ползвате Москва като първична точка и оттова да летите с вътрешни полети.

Хотелското настаняване в Москва към момента може да се откри на преференциални цени, започващи от 6 евро за хостел и 27 евро за хотел.

Разбира се, с изключение на самолетен билет, за пътуването до Русия е нужна виза и наложителна туристическа застраховка за целия престой, без която няма да получите визата си.

В интервала на осъществяване на Световното състезание по футбол, притежателите на “ FAN-ID ” могат да го употребяват като позволение за неведнъж влизане и излизане от Руската федерация, което ги освобождава от оформяне на съветска виза. Необходимо е единствено да визиите годен интернационален паспорт. За да участва на даден мач, притежателят на така наречен „ паспорт на последовател “, следва да го даде за инспекция, дружно със самия билет.

За притежателите на “FAN-ID ”е обезпечен безвъзмезден транспорт сред градовете-участници посредством повече от 700 влака, разполагащи с над 440 000 места.

A за тези, които желаят да съчетаят футболното състезание с разглеждане на забележителности, специалистите в пътуванията eSky предлагат да не пропускате Червения площад, Кремъл и Арбат в Москва. Задължителните места в Санкт Петербург са Зимният замък, дворецът Петерхоф и Ермитажът, а най-голямата горделивост в Казан е Казанският Кремъл.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР