След по-малко от месец, за първи път на сцената на

...
След по-малко от месец, за първи път на сцената на
Коментари Харесай

Hаyes and Y с нов сингъл и концерт в София

След по-малко от месец, за първи път на сцената на Sofia Live Club, ще чуем бързо разрастващата се инди рок тайфа Hаyes & Y.

На 10 март групата ще се върне от Манчестър, с цел да показа най-новите си части пред родна аудитория в най-големия си концерт до момента. От сцената на столичния клуб ще звучат най-новите сингли на бандата, както и добре познатите и харесвани авторски песни на момчетата.

След сполучливия финален концерт на бандата в София, който провокира сериозен интерес и бе разпродаден, Hаyes & Y взеха решение да се завърнат пред обичаната си аудитория с още по-мащабно показване. От сцената на Sofia Live Club ще чуем най-новите сингли „ Always So Simple, Always So Cold ”, който влезе в ефира BBC Manchester и доближи 13-то място в класацията на Spotify UK Viral Top 50.

Бандата ще изсвири онлайн и последния си сингъл, озаглавен „ The Feeling ”, който се излъчи премиерно преди броени дни в националното британско радио BBC Radio 6 Music. Какво още са ни подготвили Hаyes & Y за огромния концерт ще разберем на 10 март, а до тогава можете да закупите билети за концерта на цена от 10 лева при предвартелна продажба и 12 лева на входа в деня на събитието.

Билети може да откриете онлайн на Bilet.bg.

Детайли за събитието и настояща информация може да следите на формалната страница на събитието във Facebook.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР