След по-малко от месец музикантът, познат като Пейо от Имаш

...
След по-малко от месец музикантът, познат като Пейо от Имаш
Коментари Харесай

Пейо от „Имаш поща“ става татко за трети път

След по-малко от месец музикантът, прочут като Пейо от " Имаш поща ", ще стане баща на бебе номер 3 от обичаната Калина Маркова, писа " България Днес ".

" Няма да разясня персоналния си живот, дали е по този начин или не, дано остане в догадките ", показа Филипов.

Новината, че за трети път ще става татко, станала ясна на приятелите на Пейо от шоуто " Маскираният артист ". Той взе участие там като Плашилото в сезон 2020 година " Много е благополучен, само че тъй като има две пораснали деца - момче и момиче, не смее да приказва доста намерено за бебето, което чака ", оповестиха близки до Пейо. Според околните на музиканта той и новата му жена Калина Маркова даже към този момент били избрали име на бъдещето бебе. " Споделяше, че е хубаво, че името на детето може да се смени няколко пъти, което улеснявало въпроса с това по какъв начин да се споделя новороденото ", смеят се сътрудниците на Пейо.

Любовта на Пейо и втората му обичана, която е много по-млада от него - Калина Маркова, се случила инцидентно . Тя е нотариус от Гоце Делчев, а Пейо се обърнал към нея по проблем за музикалния си пианоклуб, който държи. От дума на дума двамата се влюбили. От предходна връзка Калина има наследник, а двамата общо към този момент имат три деца. За идването на новия член в фамилията най-доволен е синът на Калина - Максим, който живее с тях и учи във втори клас в паралелка " Хореография ". Като схванал новината за ново бебе, огромният наследник на Пейо, който е на 22 година, се пошегувал с думите: " Реши още един път да станеш баща, преди да станеш дядо, това е добре ". Дъщерята на Пейо пък учи в чужбина.

 

 С дъщерята и сина си

С дъщерята и сина си

Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев, а през уикенда са в София.

Калина обича ските и е една от първите състезателки в България по шорттрек дружно с олимпийската ни шампионка Евгения Раданова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР