След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45

...
След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45
Коментари Харесай

Стефания Колева се наблъска със силикон, актрисата разцъфна на 45

След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45 години, само че по нищо не ще да отстъпва на младите си колежки. Сексапилната Корнелия от комедийния сериал „ Полицаите от края на града” дава всичко от себе си, с цел да резервира най-малко образно своята младост и опитва с всевъзможни процедури. От няколко месеца пък наблюдателни акцентират, че актрисата като че ли е напомпала апетитно бюста си, с което напълно е замязяла на плеймейтка, писа „ Уикенд “.

Преобразяването на Колева може да изненадва по-възрастните й фенове, само че надалеч не е смайващо за околните й. Актрисата постоянно е била суетна мадама, която е подготвена да дава крупни суми за хубостта си. Така преди година мина на хранителни режими на един от известните у нас гладолечители – Георги Гайдурков. След тях актрисата смъкна много килограми и извая тяло като на младо момиче.

Режимът я предиздвикал да обърне внимание и на други елементи от тялото си и по този начин Стефания изненадващо напомпа джуки като балони, въпреки постоянно да е имала хубави и плътни устни. С времето обаче естествените им контури почнали да се губят и се появили дребни бръчки. Ужасена от обстоятелството, че може да наподобява по-възрастна, Колева се подложила на инжекции с хиалурон и по този начин забавила образно процеса на стареене.

С това обаче наподобява не са завършили подобренията на външността й тъй като в последно време гръдта на актрисата хваща по-голям интерес, в сравнение с сочните й устни. Наблюдателни незабавно заключиха, че евентуално това се дължи на няколко кубика силикон, който Стефания е решила да добави към обиколката си. С това повдигнала бюста си и без подозрение придобила още по-женствен и прелъстителен тип за пред камерите.

„ Странно е когато една жена толкоз доста се промени във връзка с външността си. Това се дължи или на някакъв комплекс, или на нова любов”, нищят в артистичните среди у нас.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР