След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45

...
След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45
Коментари Харесай

Стефания Колева със силикон

След по-малко от месец актрисата Стефания Колева ще чукне 45 години, само че по нищо не ще да отстъпва на младите си колежки.

Сексапилната Корнелия от комедийния сериал Полицаите от края на града дава всичко от себе си, с цел да резервира най-малко образно своята младост и опитва с всевъзможни процедури. От няколко месеца пък наблюдателни акцентират, че актрисата като че ли е напомпала апетитно бюста си, с което напълно е замязяла на плеймейтка.

Преобразяването на Колева може да изненадва по-възрастните ѝ фенове, само че надалеч не е смайващо за околните ѝ. Актрисата постоянно е била суетна мадама, която е подготвена да дава крупни суми за хубостта си. Така преди година мина на хранителни режими на един от известните у нас гладолечители – Георги Гайдурков. След тях актрисата смъкна много килограми и извая тяло като на младо момиче.

Режимът я предиздвикал да обърне внимание и на други елементи от тялото си и по този начин Стефания изненадващо напомпа джуки като балони, въпреки постоянно да е имала хубави и плътни устни. С времето обаче естествените им контури почнали да се губят и се появили дребни бръчки. Ужасена от обстоятелството, че може да наподобява по-възрастна, Колева се подложила на инжекции с хиалурон и по този начин забавила образно процеса на стареене.

С това обаче наподобява не са завършили подобренията на външността ѝ тъй като в последно време гръдта на актрисата хваща по-голям интерес, в сравнение с сочните ѝ устни. Наблюдатели незабавно заключиха, че евентуално това се дължи на няколко кубика силикон, който Стефания е решила да добави към обиколката си. С това повдигнала бюста си и без подозрение придобила още по-женствен и прелъстителен тип за пред камерите.

„ Странно е когато една жена толкоз доста се промени във връзка с външността си. Това се дължи или на някакъв комплекс, или на нова любов”, нищят в артистичните среди у нас, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР