След по-малко от 45 минути разпит в прокуратурата, лидерът на

...
След по-малко от 45 минути разпит в прокуратурата, лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Самуилов, ако знае нещо, да го каже


След по-малко от 45 минути разпит в прокуратурата, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе пред медиите и разгласи, че обстановката се употребява за похищение на вниманието, до момента в който се тегли нов дълг и държавното управление прави огромни покупко-продажби.

„ Докато се тълпите тук – към този момент милиард и половин (дълг) за по-малко от 30 дни. В същото време – меморандум за милиарди с неразбираеми компании, подписан в Гранитна зала на Министерски съвет “, разяснява Борисов.

Той отговори и на казаното от Асен Василев в тв изявление през вчерашния ден – че притежателят на „ Инса ойл “ Георги Самуилов (по чийто сигнал му вицепремиерът е разследван – б.р.) по-рано му се е оплакал от напън от страна на Бойко Борисов и на Делян Пеевски. „ Никога… Г-н Самуилов, в случай че знае нещо, да го каже! “, съобщи очевидно подразнен някогашният министър председател.
Снимка: Ладислав Цветков

Бившият министър председател даде показания по формираното досъдебно произвеждане, за което беше арестуван от Министерство на вътрешните работи. „ След сходни разпити се подписва декларация за неразпространение на това, за което се е говорило “, акцентира Борисов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР