След Пленник в света на Майнкрафт“ ИК Хермес“ предлага нова

...
След Пленник в света на Майнкрафт“ ИК Хермес“ предлага нова
Коментари Харесай

Кулата на алхимика

След „ Пленник в света на Майнкрафт “ ИК „ Хермес “ предлага нова книга игра, която ще допадне на всички фенове на жанра. Особено в случай че се интересуват от загадките на античното минало, ескейп стаите и ролевите игри.
Тези книги игри от ново потомство обезпечават обезпечено развлечение, развиват въображението и уменията за взимане на решение. Могат да се четат от дребни и огромни, да бъдат „ играни “ в екип или независимо и то повече от един път. Всичко това към този момент трансформира ескейп книгите в известен нов тренд в редица страни.
Ако обичаш да четеш и да разрешаваш загадки, постоянно се забавляваш с другари в предизвикателни ескейп стаи или с завладяващи настолни игри, „ Кулата на Алхимика “ е тъкмо за теб!
Франсоа Льовен в ранна детска възраст открива пристрастеността си към всевъзможни ролеви игри, видеоигри и книги игри, в които читателят е основният воин. През 2016 година основава и първата си ескейп книга „ Кулата на Алхимика “, съчетаваща в себе си две настоящи трендове – книгите игри и ескейп стаите. Автор е на пет книги игри, три от които са включени в сбирката Escape book.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР