След пищна сватба преди няколко месеца и скорострелен развод малко

...
След пищна сватба преди няколко месеца и скорострелен развод малко
Коментари Харесай

Не Е Истина! Софка И Гринго Отново Се Събраха! Това, Което Решиха Разби Всички!

След обилна женитба преди няколко месеца и скорострелен бракоразвод малко по-късно, певицата и мачото още веднъж летят на крилете на любовта. Двамата даже възнамеряват втора женитба. Но единствено, в случай че някогашният брачен партньор на Софка се държи добре с нея и с цялото й семейство.

По принцип певицата заобикаля да дава изявленията и да споделя какво се случва с персоналния й живот. Тя обаче направи следващото изключение и още веднъж показа детайлности за живота си с Гринго след развода. Софи разкри какви проекти имат за бъдещето тя и Тодор Давидов пред репортерката на „ Папараци “ Елизабет Методиева.

„ Заедно сме си Гринго “, за следващ път удостоверява певицата. Тя отдава проблемите в фамилията си с мачото на „ напрегнатото всекидневие “ и „ тежката работа “, която има. Многото пътувания, отсъствието от у дома, са нещата, които съгласно Софи, са спомогнали за разпадането на брака й с Гринго. Това, че и двамата „ обичат да командват “, също е причина съгласно певицата, за развода, до който се стигна, написа разкрития

Но и Гринго, и Софи, през днешния ден са на мнение, че „ всичко в една връзка е взаимни отстъпки “. „ Не сме нито първите, нито последните, които се карат “, декларира певицата. Тя е безапелационна, че ще успее да пази публицистите и всички останали надалеч от персоналното си пространство.

Както всички знаем, Гринго и Софи публично са разведени, само че скоро можем да станем очевидци и на втора женитба. „ По принцип да, има бракоразвод. Сега се бъзикам с Гринго: „ Ако имаш положително поведение, отново може да се оженим, отново може да подпишем “, споделя Софи пред Елизабет Методиева. Певицата към този момент не планува втора женитба с Гринго, само че може отново „ да се подпишат “.

Маринова отхвърли слуховете, че е скарана с родителите си поради Гринго. Тя разкри и какво се е случило с халките им. „ Да, ние отново си ги носим “, безапелационна е певицата.

Софи показа, че опитите за бебе от Гринго не престават и те се надяват скоро да станат родители.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР