След период от две победи в осем мача, Арсенал видя

...
След период от две победи в осем мача, Арсенал видя
Коментари Харесай

Йодегаард: В момента има само болка и разочарование

След интервал от две победи в осем мача, Арсенал видя купата във Висшата лига да се изплъзва от ръцете му и Манчестър Сити победи с оценката. Някои допускат, че " артилеристите " могат да се гордеят с обстоятелството, че никой не е очаквал от тях да се борят за купата при започване на сезона, само че капитанът Мартин Йодегаард твърди, че играчите на Арсенал не са удовлетворени от метода, по който се е развил краят на сезона.

" Изобщо не сме удовлетворени от края на сезона. Когато разочарованието изчезне и по-късно време, допускам, че ще погледнем обратно в този сезон и бъдете горди, само че тъкмо в този момент това е болежка и отчаяние ", стартира норвежецът.

" С позицията, на която бяхме през целия сезон, не сме удовлетворени от второто място. Въпреки че това е положително достижение и евентуално всеки би го заел преди сезона, искахме да го спечелим, когато стигнахме до тази позиция. Това е добър знак, че сме разочаровани и мисля, че би трябвало да бъдем ", съобщи Йодегаард

Самият Йогегаард е в добра форма този сезон. Капитанът на Арсенал означи или асистира за 22 гола този сезон, което е най-високото му достижение и в двете статистики за двата му цялостни сезона в клуба. Въпреки доста мощното показване през по-голямата част от сезона, формата на Арсенал в края на сезона беше изключително неприятна и докара до това, че " артилеристите " са на осем точки от Сити в последната седмица на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР